2019. 12. 7., szombat
Menü:
Rólunk
Szolgáltatásaink
:::Gazdasági tanácsadás
:::Csapatépítés
:::Turizmus
Kapcsolat
Linkek:


magyar | srpski

Csapatépítés

Team buildingNap, mint nap tapasztaljuk, hogy őrületes versenyfutás a munkánk. Azt látjuk, hogy a tudás, az információ könnyen megszerezhető, és újra az ember válik a legfontosabb termelési tényezővé, mégpedig a munkaképességével. Ennek érdekében szükségessé válik a folyamatos képzés, a munkatársak készségének feltárása és fejlesztése.

Jó minőségű, gyakorlatban hasznosítható és megfizethető tréningeink erre adnak lehetőséget.

Ügyfeleink szolgáltatásaink igénybevételével munkájukat jobban és hatékonyabban végezhetik, ezáltal ők maguk sikeresebbek, a vállalkozás pedig nyereségesebb lesz.

Tréningeink

 1. Kommunikációs tréning
 2. Konfliktuskezelési tréning
 3. Csapatépítési tréning
 4. Személyiségfejlesztési tréning
 5. Stresszkezelő tréning
 6. Önérvényesítő tréning
 7. Vezetői tréning
 8. Utókövetések

Módszereink

Team buildingA spontán játékot és a tudatos megismerést segítő interaktív gyakorlatok személyes és társasági élményt nyújtanak, melyek során a csapat sikeresebbé válik céljai elérésében. Minden egyes feladatnak kettős célja van: pszichológiai és üzleti, melyeket az egyedi üzleti igényeknek megfelelően állítunk össze.

A tréning egyszerű feladatokon keresztül vezeti a csapatot a csoporttagok mélyebb önismeretéhez, egymás megismeréséhez és elfogadásához, valamint a kommunikáció és az együttműködés fejlődéséhez.

Időkeretek

A tréningek időtartama 1 naptól 3 napig terjed. Lehetőség van "több fordulós", tematikailag egymásra épülő tréningek megszervezésére is a vállalkozás igényei szerint.

Helyszín

Lehetőségük van igénybe venni az általunk biztosított helyszíneket (falusi turizmus, urbánus megoldások), ugyanakkor munkatársaink az Önök által megajánlott helyszínen is dolgoznak.

Áraink

  résztvevők száma (fő)  
5-10 11-15 16-20
1 napos tréningek 45 35 25 EUR/Fő
3 napos tréningek 165 140 110 EUR/Fő

Az árak magukba foglalják egynapos program esetén az ebédet és a vacsorát, valamint meglepetés indoor programot, három napos program esetén pedig a szállást és a teljes panziós ellátást, valamint meglepetés indoor programot. Az árak nem tartalmazzák az áfát.

Lap tetejére

Tréning leírások

 1. Kommunikációs tréning

Cél: Minden közösség alapja a kommunikáció. Aki fejleszteni tudja ezen képességét, az sikeresebbé válik az élet valamennyi területén. A kommunikációs technikák nagy jelentőséggel bírnak a gazdasági életben is. A tréning során a résztvevők felismerhetik saját kommunikációs technikájukat, annak esetleges hiányosságait, és fejleszthetik azt. A képzésen részletesen foglalkozunk a

 1. Konfliktuskezelési tréning

Cél: Konfliktust általában azokban a helyzetekben élünk át, amikor eltérés van a saját szándékaink, céljaink és mások szándéka, elképzelése, akarata között. Ezt sokféleképpen juttathatjuk kifejezésre: érezhetünk kellemetlen feszültséget, dühöt, haragot, tehetetlenséget, szomorúságot, eredménytelenséget stb. Mindenki másképpen próbálja ezeket a negatív érzéseket megszüntetni, feloldani és magát a helyzetet, a konfliktust is megoldani.

A konfliktuskezelő tréning segítséget nyújt a következő technikák és készségek elsajátításában:

 1. Csapatépítési tréning

Team buildingCél: A munkaközösséget igazi csapattá kovácsolni. Ugyanis a csapatmunka jelentősen hozzájárul a vállalkozás sikerességéhez. A képzésen részletesen foglalkozunk:

 1. Személyiségfejlesztési tréning

Cél: Minden munka sikere abban rejlik, hogy azt a megfelelő ember végzi-e. A különböző személyiségtípusok különbözőképpen viselkedhetnek egyazon helyzetben, ezért fontos annak az ismerete, hogy személyiségünknek mely munkakörök a legmegfelelőbbek. A tréning kiváló alkalmat nyújt arra, hogy megvizsgáljuk azt, hogy a különböző személyiségtípusok hogyan motiválhatók, miként reagálnak adott szituációkban, hogyan győzhetők meg a legkönnyebben, hogyan alakíthatnak ki jó munkakapcsolatot egymással, és milyen reakciók válthatók ki belőlük.

 1. Stresszkezelő tréning

Cél: A munkahelyek döntő többségénél a munkatársak jelentős mértékű stresszhatásnak vannak kitéve, függetlenül attól, hogy a kérdéses személy vezető, középvezető, vagy feladat végrehajtó kolléga. Az, hogy az emberi szervezetet érő stresszhatásokat ki, hogyan képes kezelni, meghatározó jelentőségű saját egészsége számára. A helytelen, vagy egyáltalán nem alkalmazott stresszkezelés következtében a testet halmozottan érik negatív hatások. Kialakul a krónikus stressz, mely közvetve számos betegséget okozhat.

A képzés során a résztvevők megtanulják felismerni a stresszorokat, megtapasztalják a stresszoldás fontosságát, hatékonyságát, és elsajátítják a stresszkezelő technikákat.

A tréningen tanultak hasznos segítséget nyújtanak a feszültségmentes munkavégzési szokások kialakításához.

 1. Önérvényesítő tréning

Team buildingNem elég egy jó ötletet kitalálni, meg is kell tudni valósítani. A megfelelő pozíciók megszerzése további célok elérését segíti. Az egyének pozitív értelemben vett önérvényesítési törekvése a cég egészének érdekeit szolgálja.

Alapos önvizsgálatot követően a résztvevők különböző szemszögekből analizálnak azonos szituációkat. A különböző megfelelési modellek megismerését követően tanulmányozzák a magatartásmintákat. Tapasztalatot szereznek abban, hogy különböző környezeti feltételek megvalósulása esetén mi az önérvényesítés legcélravezetőbb módja.

 1. Vezetői tréning

A vezetői tréning felső- és középvezetők számára ajánlott.

A képzés során a résztvevők elsajátítják – megerősítik, a hatékony vezetési módszerek eredményes alkalmazásának elemeit. Tanulmányozzák a munkaszervezés, irányítás nélkülözhetetlen összetevőit, olyan tapasztalatokkal gazdagodnak, melyek - túlmutatva az elméleti ismeretanyagokon -, gyakorlati megoldásokkal szolgálnak a mindennapi munkatevékenységek felügyeléséhez, végrehajtásához, koordinálásához.

 1. Utókövetések

Minden fent említett tréning kiegészítője. A folyamatos fejlődés biztosítása érdekében ajánlott 2-3 havi rendszerességgel.

A tréningek úgy vannak felépítve, hogy a későbbiekben is folyamatos kapcsolattartást tesznek lehetővé a résztvevőkkel. Itt megbeszélésre kerülnek a tréninget követően, a mindennapokban szerzett tapasztalatok. Az elsajátított anyag célorientált frissítésével a problémakezelés rutinszerűvé válik.

Lap tetejére